De grafurnen worden gemaakt uit massief vurenhout, afkomstig van dennenbomen uit Noord-Europa. De grafurnen kunnen we naar wens lakken, schilderen, voorzien van de naam van uw huisdier of beschilderen met schoolbordenverf zodat u er een persoonlijke boodschap op kunt achterlaten. Elke dag opnieuw. Natuurlijk is het ook mogelijk om de grafurnen in een andere houtsoort te maken, die meer aansluit bij uw wensen.

 

De grafurnen worden geleverd met bijpassende schroeven om de deksel te kunnen vastzetten. Indien u een grafurn met schoolbordenverf wenst, wordt ook het krijt bijgeleverd. Lakken of schilderen in kleur of met schoolbordenverf vanaf 15 euro. Indien u de urn slechts gedeeltelijk bewerkt wil hebben, hanteren wij een lagere prijs. Indien gewenst, kunnen wij de naam van uw huisdier op de urn schilderen. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

Wanneer u, samen met uw kinderen, liever de urn zelf beschildert met een persoonlijk afscheid kunnen wij plakaatverf en kwasten bij de grafurn leveren.

 

Bent u op zoek naar een mooie handgemaakte keramieke urn/grafsteen/gedenkteken?

Kijk dan eens op deze website: //memories.3dogs.eu

Zij zijn een klein atelier in het Belgisch Limburg, gespecialiseerd in mooie keramieke urnen/grafstenen/graftekens

  Grafurn

(LxBxH) 35cm x 28cm x 16cm

 89 euro

  Paardenurn

(LxBxH) 32cm x 32cm x 47cm

159 euro

Grafurnen

gallery/grafurn
gallery/grafurn2